Scoutsshop

Tijdens het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020, organiseert de Jin van Scouts Velm haar jaarlijkse ‘scoutsshop’ om al wat sponsoring binnen te halen voor het buitenlands kamp van volgende zomer.
De leden van dit Jinjaar hebben hun best gedaan om een nieuwe ‘Scouts Velm’ pull, T-shirt en pet te ontwerpen en deze zullen ze dan ook graag met trots verkopen. Ook voor de typische Scouts Velm sjaaltjes kan u bij ons terecht!
Aangepast aan de coronamaatregelingen, zal onze scoutsshop buiten plaatsvinden aan de kerktrappen van Velm. Wij hebben ons best gedaan om de tijdstippen zo goed mogelijk te verspreiden doorheen het weekend, daarnaast voorzien wij alcoholgel ter plaatse. Bovendien vragen wij u om voldoende afstand te bewaren tijdens het wachten en is het dragen van een mondmasker een echte must.
Mocht u tijdens géén van deze momenten kunnen langskomen, dan mag u ons altijd contacteren via volgend mailadres (toon.kempeneers@gmail.com) en dan zoeken wij graag een ander moment waarop wij u kunnen verder helpen. Ook online bestellen is een veilige optie, vergeet dan zeker niet in uw mailtje de naam en tak van uw kind duidelijk te vermelden.
In de loop van de week volgt hier meer informatie en duidelijkheid over.
Tot slot, om praktische redenen, vragen wij u om Cash te betalen.
Hopelijk tot volgend weekend?
Stevige linker, Jin Scouts Velm