13 maart 2020

Beste vrienden, Liefste scouts en gidsen,

In samenspraak met minister Dalle en het volledige jeugdwerk, is er besloten om alle activiteiten binnen het kader van Scouts en Gidsen Vlaanderen tot 31 maart te annuleren.

Dit gaat om alle activiteiten: zowel de wekelijkse werking, weekends, evenementen, …: alles.

–> De geplande Kaas -en wijnavond gaat niet door in onze lokalen en wordt niet verplaatst. MAAR er is wel mogelijkheid om je bestelling op te halen vanaf 17u, wat wij ten zeerste zouden appreciëren. Indien nodig kan de bestelling worden gebracht. Gelieve hiervoor de nodige gegevens door te sturen naar onderstaand mailadres.
kobeherb@hotmail.com

–> De jeugdmis en zijn oefenmomenten gaan NIET door.

Meer info en continue updates vind je op onze website:

Dit zijn geen leuke beslissingen, maar we rekenen op jullie begrip en consequente toepassing van deze richtlijnen.

Met nog steeds scoutmoedige groeten,
Jullie leidingsploeg, Scouts Velm